GROENE SMOOTHIE

Waarom zijn groen smoothies gezond

Groen smoothie zou de oplossing zijn van veel gezondheidsproblemen die in onze wereld voorkomen. Door elke dag groene smoothie te drinken gaat men zijn lichaam ontgiften en zal men zich fitter en meer energie krijgen en lichamelijk beter gaan voelen, je huid zal er beter uitzien, je zal gewicht gaan verliezen doordat je vet beter word afgevoerd, verminderd kans op allergische reacties, acne, en ga zo nog maar even door.

Verder helpen groene smoothies dat je betere nachtrust zal hebben waardoor je je gedurende de dag vitter zal voelen, ook kan het opnemen van de dagelijkse vitamines verbeteren

Bladgroente is de basis van iedere groene smoothie. Als mensen meer bladgroente aan hun dieet toevoegen blijkt uit onderzoeken dat ze veel gezonder zijn.Groene bladgroenten is een categorie op zich, en zij verschillen in veel opzichten van de meer populaire groentesoorten zoals paprika’s, tomaten, komkommers (technisch gezien alle drie vruchten) en bonen en kolen.

Het blijkt dat we alle groente en fruit nodig hebben om gezond kunnen zijn maar veel mensen krijgen veel te weinig groene bladgroente binnen.Bladgroenten is een belangrijke bron van vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen, vezels, en antioxidanten. Deze stoffen zijn in geen andere groente te vinden. Bovendien helpen groene bladgroenten het verzuren van je lichaam tegen te gaan. Met deze stoffen kan men zijn lichaam ontgiften van alle vervuiling die wij in onze lichaam hebben.

Door groene smoothies toe te voegen aan je detox dieet kun je in 7 dagen al het verschil merken van een gezonder lichaam en je zult je al snel gezonder en fitter gaan voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s